De Klussenier Marcel den Hartog
De Klussenier Marcel den Hartog

Vrouwenpolder 39
3825 LN Amersfoort

Dien uw offerte-aanvraag in   

033 889 02 01
06 2391 5009
m.denhartog@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 32132852

Even voorstellen

Hallo ik ben Marcel den Hartog, geboren in 1972 in Amersfoort en gelukkig getrouwd met Anneloes. Ik woon in een prachtige nieuwbouwwijk in Amersfoort.

Na vele jaren voor een werkgever gewerkt te hebben, ging het ondernemersbloed steeds harder kriebelen en ben ik op 1 juni 2008 van start gegaan als De Klussenier. Het klussen is iets wat ik al jaren doe voor familie, bekenden, werkgever en andere mensen om mij heen. In die jaren heb ik erg veel ervaring opgedaan en een ruime basis gelegd voor een eigen onderneming. Het is fantastisch om zelfstandig te mogen werken en daarbij komt ook nog dat er een goede en degelijke organisatie achter staat die veel zekerheden biedt voor mij en voor u.

Als u op zoek bent naar iemand die uw klus kan klaren, kunt mij altijd bellen. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken en daar dan een vrijblijvende prijsopgave voor te maken. Allemaal gratis! Voordelen: *Altijd een 1 op 1 contact tussen klant en Klussenier. *Altijd een vrijblijvende offerte vooraf. *Standaard 1 jaar volledige garantie op mijn werk. *Geen voorrijkosten.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...